
Ontdek de smaken van het seizoen! We beginnen het wijngaard seizoensdiner om 18:00 met een feestelijk glas LingeBruut en streekamuse! Hierna volgt een korte introductie over het avondprogramma en ons wijndomein. We vertellen over filosofie, de Nederlandse wijnbouw en het wijnmaken zoals we dat op het Betuws Wijndomein doen.
Na de rondleiding door de wijngaard gaan we aan tafel en genieten van verschillende gerechten bereid met pure producten uit het seizoen, en waar mogelijk ook met een lokaal karakter. *Exacte seizoensmenu volgt per avond. Uiteraard kijken we tussen de gangen door ook samen in de wijnkelder!
Bij de verschillende gerechten serveren we een arrangement proefglaasjes van onze wijnen, bijpassend bij de geserveerde bereidingen. Naast wijnen hebben we ook smaakvolle non-alcoholische producten uit eigen wijngaard en sappen uit de streek.
Streekdiners 2025 | €98,50 per persoon
- Zaterdag 18 oktober
- Zaterdag 15 november
In totaal worden er deze avond 4 gangen geserveerd. Uiteraard houden we rekeningen met dieetwensen, deze ontvangen we graag tijdig zodat we er rekening mee kunnen houden. Drink je graag nog een extra glas buiten het arrangement om? Dat is natuurlijk geen enkel probleem, de kosten hiervan worden op nacalculatie berekend.
Reserveer voor een van bovenstaande seizoensdiners via de reserveringsmodule rechts onderaan de website of door een mailtje te sturen naar: welkom@betuwswijndomein.nl Wil je een privé seizoensdiner in de wijngaard organiseren (min. 20 gasten). Vraag ons naar de mogelijkheden!
* Onder voorbehoud van het weer en voldoende aanmeldingen
Voor meer informatie en aanmelden: www.betuwswijndomein.nl